This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Rupert Grint spiller skilegende i ny film

rupert_grintThe Mirror melder følgende:

Det skal nå bli film om den britiske skilegenden Eddie «the Eagle» Edwards, best kjent for å ha kommet på sisteplass på 70- og 90-meter skihopp i OL i Calgary i 1988.

Eddie the Eagle er en veldig britisk helt, hvilket betyr at han er ikke veldig god, litt tullete og veldig sjarmerende. For å sitere bygningsarbeideren Eddie: «Jeg forstod to år før OL at jeg hadde en sjanse til å komme til Calgary fordi ingen andre kom til å søke. Dermed startet jeg treningen. Jeg fikk masse råd fra østerrikske og franske skihopp-trenere, men siden jeg ikke kan snakke verken fransk eller tysk, gikk det meste meg hus forbi.»

Skihopperen, som visstnok både er rødhåret og nerdete, ble kritisert av profesjonelle utøvere for å latterliggjøre sporten. Opprinnelig var det Steve Coogan (45) som skulle spille hovedrollen i filmen, men nå melder altså The Mirror at Rupert Grint skal ta over rollen.

Filmen vil få navnet Eddie the Eagle, og har fortsatt ikke startet innspillingen. Det betyr at mye kan forandres underveis, så vi behandler denne nyheten som et rykte.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt