IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Filmklipp og slettet scene fra ‘Half-Blood Prince’ på nettet nå

Kun få dager før Half-Blood Prince slippes ut for salg her i Norge, har det blitt lagt ut et meget magisk klipp som ikke var med i kinoversjonen. Klippet viser det mørke og mystiske temaet som man kunne se gjennom hele filmen, og Nicholas Hooper har lagt på en fantastisk visuell komposisjon for å toppe stemningen.

Det har også blitt lagt ut et klipp hvor Rupert Grint iløpet av ett minutt forteller kort om historien til Ron. Dette er også en del av det som blir ekstramaterialet på Half-Blood Prince DVD’en som blir lagt ut for salg den 18 November.

Takk til Sondre for tips!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Rune sier:

    En veldig bra scene. får frysninger av musikken og Snape, burde ikke blitt slettet.

  • Noldus sier:

    Flott scene, men jeg skjønner hvorfor den ble kuttet. Den ville nok senket tempoet betraktelig og jeg synes ikke den hadde passet inn helt. Hogwarts er tydeligvis klar for kamp, men når slaget på slutten er kuttet bort, blir denne scenen ganske meningsløs. Snape ble nok kuttet ut fordi filmskaperne ikke ville avsløre for mye om hvilken side han er på enda. Musikken var rett og slett magisk!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt