If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Nostalgisk ekstramateriale…

Førstkommende onsdag slippes altså Half-Blood Prince som DVD i Norge. I samme slengen lanserer Warner Brothers film én og to i «ultimate edition», og i forbindelse med disse utgivelsene har det dukket opp flere ekstramateriale-klipp på youtube.

Et av dem handler om jakten på den rette gutten til å spille Harry, i et annet får vi høre om omstendighetene rundt den endelige castingen av trioen og i et tredje snakker Chris Columbus og David Yates om produksjonen av Philosopher’s Stone. Alle disse klippene inneholder noen utrolig søte bilder av trioen fra da de var (bitte)små! (Vi vet desverre ikke om/når «ultimate edition»-versjonene kommer ut i Norge.)

I tillegg har Godkveld Norge på TV2, lagt ut et kult intervju med Rupert Grint der han blant annet snakker om vennskapet med Daniel Radcliffe, og avslører om han er singel eller ikke…

Takk til Mugglenet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt