Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Lyst på en prat med Daniel Radcliffe?

Om man kjøper Half-Blood Prince i Blue-ray, vil man ha muligheten til å chatte live med både Daniel Radcliffe og regissør David Yates den 12. desember! Men i tillegg til at funksjonen altså kun vil være tilgjengelig for dem som kjøper filmen i Blu-ray, er det «bare» 100 000 personer som får være med på chatten, så det gjelder å registrere seg så fort som mulig! Dinside.no har skrevet litt mer om hvordan dette vil foregå.

Samme artikkel hevder også at den første traileren for Deathly Hallows vil bli tilgjengelig via Blu-ray- versjonen, men dette er nok ikke helt riktig. Warner Brothers har riktignok sagt at de første tittene på DH vil være tilgjengelige fra 7. desember om man kjøper HBP i Blue-ray, men akkurat hva slags bilder dette dreier seg om vet vi ikke ennå.

Takk til Sondre for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt