He was probably the bravest man I ever knew.

Bli en Gryffindor på ordentlig!

Magdalene College Crest

Magdalene College Crest

Men bare hvis du går på Magdalen College i Oxford. Studentene her besluttet nemlig på søndag å endre navnet på førsteklassingenes fellesrom til Gryffindor. For første gang på 550 år har det skjedd et navnebytte på den tradisjonsrike skolen.

Student Zoe Tyndall forteller at Magdalen College står for verdiene mot, dristighet, kraft og ridderlighet. Dette høres da ut som en ekte Gryffindor!

Det er tre andre college ved Oxford; Christ Church, St. Hughs og Merton, og studentene ved Magdalen College håper nå at disse nå følger etter og gir sine fellesrom navn etter Slytherin, Hufflepuff og Ravenclaw.

Takk for tipset, Hooch!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt