Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Første titt på Deathly Hallows

Shell Cottage

Shell Cottage

Dagbladet har intervjuet Daniel Radcliffe og Emma Watson i Leavesden Studios, hvor skuespillerne er i ferd med å spille inn Deathly Hallows. Filmen skal som kjent deles i to deler, men spilles inn som én del.

Både Dan og Emma gruer seg til slutten, som nå nærmer seg med stormskritt. Dan forteller at han i det siste har hatt mest kontakt med Tom Felton, siden Tom har blitt kjæreste med en av Dans aller beste venner, Jade Olivia. Tom, på sin side, gruer seg så fælt til slutten at han vegrer seg for å gå hjem fra filmsettet:

- Det minner meg om å slutte skolen. Det var også trist. Det er blitt som hjem nummer to for oss. Jeg synes det er følelsesladd bare å dra hjem hver kveld, så jeg tør ikke en gang å tenke på hvordan det blir når vi tar farvel for siste gang. Jeg kommer til å gråte til øynene faller ut, regner jeg med. Jeg kjenner jeg ikke vil snakke om det en gang.

Med dette intervjuet får vi også se de aller første klippene fra Deathly Hallows, med blant annet Shell Cottage, Bill Nighy som Rufus Scrimgeour og kirkegården i Godric’s Hollow. Filmsnutten kan sees her. Jeg har latt meg fortelle at dette er den samme teaser traileren som befinner seg på Half-Blood Prince-DVD-en.

Deathly Hallows 1 har premiere november 2010, mens del II har premiere juli 2011.

Takk for tipset, tj!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Tonks sier:

  Jeg har frysninger fra det lengste hårstrået på hodet til den lengste tåneglen på foten! Sniktitten ga meg en haug med julestemning, og jeg kjenner både nostalgi og spenning! Sykt bra.

 • Bankebrettet sier:

  Åh, som jeg gleder meg nå! Krible krible! Håper virkelig det ligger en pakke under juletreet til meg som er formet som en dvd og fylt med magi! Studentbudsjettet tillater ikke å la juleshoppingen starte helt ennå, nemlig!

 • Anonym sier:

  Det var ikke noe Sneak Peak om DH på DVD-en :(
  Men kanskje det er det på DVD-ene, eller i alle fall på Blu-Ray, i USA og Storbritania?

 • Inger sier:

  To ord: fantaaaaaastisk! Vent, det var visst bare ett…klarer ikke helt å sortere tankene når jeg får se slike utrolige teasere!

 • MsJoplin sier:

  Jeg tror det kun var på blu-ray-utgaven. Skikkelig dårlig gjort!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt