Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Nakenscener i Deathly Hallows?

Daniel Radcliffe I følge The Telegraph vil det, i den kommende Harry Potter-filmen Deathly Hallows, være opptil flere scener hvor Daniel Radcliffe (og Emma Watson) opptrer avkledd.

Tidligere har Dan som kjent opptrådd naken i skuespillet Equus, så dette blir ikke en ny opplevelse for ham!


Regissør David Yates forteller at det i filmen er en scene hvor trioen bekjemper et magisk monster, som fremkaller syner av Harry og Hermione i hett favntak, for å gjøre Ron sjalu og ustabil. I tillegg gjelder det scenen mot slutten, når Harry møter Dumbledore på King’s Cross station. Dette er ikke spilt inn ennå, da filmskaperne fortsatt diskuterer hvordan de skal fremstille scenene.

David Yates forteller om sin favorittscene i filmen, som forøvrig ikke er med i boken. Det er en scene hvor Harry og Hermione danser sammen, og dette er visstnok en veldig sart og øm scene. Harry og Hermione avslører hemmeligheter for hverandre mens de danser.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Kristert sier:

  Kunstnerisk frihet FTW?

 • MsJoplin sier:

  Re: Ron sjalu, kanskje for å gjøre det mer forståelig at trioen splitter opp underveis? Og Harry ser jo en naken «baby»/sjel/whatevs på Kings Cross, kanskje alle er nakne når de dør, og voilà!

 • Dobby sier:

  Det ryktes om at de danser inne i teltet etter at Ron har dratt. Harry prøver å muntre henne opp.

  Det «magiske monsteret» er en malacrux (the locket, hva heter nå det på norsk da? :p). Jeg ser for meg at skikkelsene som malacruxen fremkaller, dvs. Riddle-Harry og Riddle-Hermine, kommer til å være litt spøkelsesaktige slik at vi ikke ser så mye hud. Det vi ser skal være nok til å skjønne at de er nakne, uten å se det på en måte, og på den måten sørger de for at aldersgrensen ikke blir for høy.

 • hymhym sier:

  det blir bare teit hvis det skal være klinig og naken scener og sånt for det er det ikke i harry potter det blir flut og se den med foreldre og sånt da


Legg igjen en kommentar

Valgfritt