It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

J.K. Rowling har blitt barbiedukke

Verdens største leketøysprodusent, Mattel, har laget en egen barbiedukke som skal forestille J.K. Rowling. Denne store æren deler hun også med tennisspilleren Kim Clijsters og Sveriges kronprinsesse Victoria. Grunnen til at disse tre har fått hver sin plastikk-klone forklarer en av sjefene i Barbie-konsernet slik:

- De er ekte rollemodeller for jenter i alle aldre, og står for selve essensen og verdiene til Barbie. Enten du er fire eller 70 år gammel, trenger vi alle  rollemodeller i livet vårt som vi kan inspireres av.

Dessverre vil ingen av dukkene være mulig å få kjøpt da det bare er laget ett eksemplar av hver, men er du desperat så kan du få ta en titt på dem i utstillingsvinduet til Mattels største leketøysmarked i Nürnberg i Tyskland.

Takk til Mugglenet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Anke sier:

    Dette kan ikke Jo ha gått med på!? Barbie har vi for lenge siden avkastet som rollemodell for unge jenter! Jo er en rollemodell, helt klart, men Barbie med en midje på 0,0 og hjerne på enda mindre….??? What?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt