Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

HP-stjerner blant de best betalte i Hollywood

Vanity Fair har offentliggjort en liste over de 40 best betalte i Hollywood i 2009. Med på listen er skuespillere, regissører og produsenter i filmindustrien.

De første fem på listen er alle regissører, med Michael Bay (Transformers) i spissen foran blant annet Steven Spielberg og James Cameron (Avatar). På sjette plass finner vi den første skuespilleren på listen, et svært kjent fjes for oss, nemlig Daniel Radcliffe! I 2009 tjente han hele $41 millioner (NOK 255 millioner), hvorav 40 av disse var betaling for de siste filmene, Deathly Hallows I og II. De siste pengene kommer fra royalties fra tidligere filmer.

Nede på 14. plass, med $30 millioner (NOK 186 millioner) tjente i 2009, finner vi den første kvinnen og den aller yngste på listen: Emma Watson. Emma Watson var den best betalte kvinnen i Hollywood i 2009.

På 15. plass, med samme inntekt som Emma Watson, befinner nok et kjent fjes seg, Rupert Grint. Både Rupert og Emmas inntekter kom utelukkende fra Deathly Hallows I og II.

Robert Pattinson, som vi alle kjenner som Cedric Diggory, tjente heller ikke så verst, $18 millioner gir han en 35. plass.

Nederst på lista, på 40. plass, finner vi forøvrig Brad Pitt (som tjente «usle» $13.5 millioner / NOK 81 millioner).

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt