God Rest Ye, Merry Hippogriffs.

Konkurranse – vinn «Historien om Harry Potter»

Som vi skrev om før helgen, har den norske oversettelsen av Harry, a history kommet ut.

Melissa Anellis beskrivelse av hvordan det har vært å være fan av den største littærere suksessen i historien er fengende fra første side. I boken forteller hun om moroa rundt boklanseringene, turneen med Harry and the Potters, hvor grusomt det var å bli spoilet, og ikke minst hvordan det er å gi ut en bok selv. JK Rowling har skrevet forordet, og allerede her vil mimretårene dukke opp – jeg lover.

Vi har vært så heldige å få et eksemplar av Historien om Harry Potter av forlaget, og det kan bli ditt! Alt du trenger å gjøre er følgende:

Fortell om ditt største Harry Potter-relaterte øyeblikk.

Vi har alle vår historie. Når innså du at du var en virkelig stor fan? Var du nummer 1 i køen for Deathly Hallows? Stod du alene i midnattskø for Order of the Phoenix? Var du i fullt kostyme og med halsbetennelse-hes stemme på TV? Var ditt største øyeblikk da du vant en pris for fanfiction’en din? Eller innså du din avhengighet da du tilbrakte helgene med å analysere filmer kun fordi Harry Potter-skuespillerne hadde en ørliten birolle?

Ditt bidrag til konkurransen sendes til konkurranse [@] thedailyprophet.org. Frist for å sende inn er 22. februar.

Lykke til!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt