Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Se reklame for «Wizarding World»!

I forbindelse med årets Super Bowl, har Universal Pictures laget en reklame for sin nye fornøyelsespark The Wizarding World of Harry Potter (nettsiden er nå proppfull av informasjon om parken, vel verdt en titt!).

Parken vil blant annet inneholde Hogsmeade, hvor man kan besøke Zonko’s tryllebutikk, Honedukes godteributikk, The Three Broomsticks  (spisested hvor man blant annet kan få kjøpt Butterbeer), et ugleri, Olliwander’s tryllestavbutikk og butikken Dervish and Banges (som selger ting som sneakoscopes), en berg- og dalbane med navn Dragon Challenge (som dere ser en snutt av i reklamen), og en attraksjon kalt Flight of the Hippogriff – i tillegg til selve Hogwarts.

Se reklamen her.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt