If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Lego Harry Potter-omslag offentliggjort

Omslagene til Lego Harry Potter: Years 1-4-spillet, som blir lansert i mai, har nå blitt offentliggjort av Warner Bros. Spillet blir tilgjengelig på følgende konsoller: X-box 360, Wii, PS3, Nintendo DS, PSP og PC.

Leaky har samtlige omslagsbilder i sitt galleri.

I tillegg kom Warner Bros med følgende pressemelding:

LEGO Harry Potter: Years 1-4 vil gi spillerne sjansen til å oppleve magien og eventyret som er Harry Potter på en unik LEGO-måte. Vær Harry Potter, Ron Weasley™ eller Hermione Granger™, i tillegg til mer enn 100 andre favorittfigurer, og få muligheten til å delta i skoletimer, kaste trylleformularer, blande eliksirer, fly på sopelimer og gjennomføre oppgaver mot belønninger. Gjennom spillet vil spillerne også ha muligheten til å utforske ikoniske steder fra trollmannsverdenen, inkludert Hogwarts™, Diagon Alley™, den forbudte skogen og landsbyen Hogsmeade™.

JEG GLEDER MEG!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt