It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Siste innspurt nå, vinn «Historien om Harry Potter»

I 2002 var en av de store snakkisene i Harry Potter-verdenen hvordan i all verden vi skulle få samlet inn nok penger til å vinne en auksjon, hvor belønningen var 93 små ord på et kort.

Disse 93 ordene ville gi oss en pekepinn på hva som ville skje i den ekstremt etterlengtede boken Harry Potter and the Order of the Phoenix. J. K. Rowling hadde håndskrevet 93 ord, og donert kortet til veldedigheten Book Aid (som bekjemper analfabetisme). Med The Leaky Cauldron i spissen klarte Harry Potter-fansen å samle sammen $24.000, nærmere 230.000 norske kroner, men dessverre var det ikke nok til å vinne kortet.

Denne historien, og flere andre, forteller Melissa Anelli om i boken sin, Harry, A History.

Mens Get a Clue-aksjonen (som den ble kalt) stod på, gikk diskusjonen varmt på Harry Potter-forumet til Dagbladet, hvor jeg og mine aller første Harry Potter-venner samlet oss på den tiden. Vi skulle bli med. Neimen om en rik drittunge skulle få vite mer om HP5 enn oss!

Jeg elsker at Melissa Anelli i boken sin har latt meg få gjenoppleve disse minnene. Både tårer og latter satt løst mens jeg leste meg ferdig.

Nå har du også sjansen til å oppleve Potter-minner fra den tidligste morgen – delta i konkurransen vår, og vinn den norske oversettelsen!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt