Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Helena Bonham Carter avslører scener i DH

I et intervju med MTV News forteller Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) om scener hun nettopp er ferdig med å spille inn i den kommende filmen, Deathly Hallows. Med dette avslører hun i tillegg hvor filmene deles i to, så ikke les videre om du ikke ønsker å vite noe!

«Jeg har faktisk replikker i denne, noe som er bra,» ler den rutinerte skuespilleren, som skiller seg ut som onde Bellatrix Lestrange i filmene. «Jeg ble ferdig med scenene bare for noen måneder siden.»

«Jeg får torturere Hermine,» sier Carter når hun blir spurt om sin favorittscene, som omhandler en besvergelse Bellatrix kaster over Emma Watsons rollefigur for moro skyld.

«Det morsomste med å være Bellatrix i denne filmen er også fordi jeg fikk lov til å late som om jeg var Hermione,» legger hun til og viser til en sentral scene hvor Hermione må ta den onde heksens identitet for å komme seg inn i Gringott’s-banken, som har Hufflepuffs beger i seg – og med den en bit av Voldemorts sjel. «For Hermione tar polyjuice potion og blir med det lik Bellatrix.»

Da J. K. Rowling skrev denne scenen i den siste Harry Potter-boken, ble filmseriens produsenter nødt til å foreta en avgjørelse: Foretrakk man å bruke sminke og spesialeffekter for å få Watson til å se ut som Bonham Carter, eller var det bedre å få den eldre skuespilleren til å spille den yngre?

«I stedet for å dekke Emma Watson med et lass med sminke, sa de ‘Nå skal du spille Hermione,’ forteller Bonham Carter om deres avgjørelse. «Det var morsomt, for jeg har alltid ønsket å være Hermione.»

«Det var kjempegøy,» sier hun om scenen. «Å se på Dan og Rupert, og de behandlet meg som om jeg var 17.»

Scenen er omtrent midt i Deathly Hallows-boken, men det Bonham Carter nå sier kan være avgjørende for hvor boken blir delt i to, noe Harry Potter-mannskapet har unngått å svare på.

«Jeg kan ikke huske hvor de skal dele filmen,» forklarer hun, før hun kommer på det. «Ja, scenen er definitivt i den andre filmen, for alle mine greier er i den andre. Så du får ikke se meg før i 2011.»

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt