This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Ciarán Hinds om rollen som Aberforth Dumbledore

I et eksklusivt intervju med MovieWeb gir Ciarán Hinds oss et lite innblikk i hvordan det var å spille Aberforth Dumbledore, Albus’ lillebror altså, i den kommende Harry Potter-filmen Deathly Hallows. Spørsmålene som omhandler spesifikke scener i filmen, er plassert bak kuttet, for de som ikke ønsker å vite hvordan filmen er før de ser den på kino.

Hva er dine tanker etter at de annonserte at filmene blir lansert i 3D? Er du spent på å se deg selv i IMAX 3D?

Ciarán Hinds: Ærlig talt? Jeg bryr meg ikke så mye om 3D. Jeg tror det er en motegreie som vil dø vekk. Det kom og gikk på 60-tallet. Jeg ser ikke helt hva det tilfører historier. For å være helt ærlig. Jeg har sett noen få ting i 3D, og det dro meg ikke inn mer enn noe jeg har sett i 2D. Her er historien definitivt god nok [på egen hånd]. Jeg forstår ikke 3D-greia. Men det er bare meg. Jeg ser meg selv i 3D hver dag. Dét er ikke noe jeg ser frem til.


Hvordan har det vært å spille Aberforth i Harry Potter-filmene?

Ciarán Hinds: Han er ikke med i filmen veldig lenge. Jeg må advare dere. Men igjen, det var en stor glede bare å være med i den. Han er ikke så involvert i historien. Jeg tror han kommer inn nær slutten, hvor han dukker opp og redder gjengen fra å bli revet i filler av dementorer. Han forklarer faktisk Harry, Hermione og Ron historien om broren hans da de var unge. Selv om han har fått noe «grums på rullebladet» for oppførselen sin. De går gjennom hele historien rundt det. Men jeg er ikke sikker på hvor det blir lagt inn i filmen. Det var et mysterium for meg hvorfor jeg ble kastet inn i ringen. Når jeg så på alle de andre skuespillerne der.. jeg må si at jeg var veldig overlykkelig over å få være en del av det. Jeg vet ikke engang om dere kommer til å kjenne meg igjen i filmen. Forhåpentligvis ser jeg ut som Michael Gambons yngre bror. Det var veldig morsomt å være med.

Hvordan var det å gå på settet for første gang?

Ciarán Hinds: Alt så veldig sprøtt ut. Hovedscenen min fant sted i et lite rom. Det var et rom under puben han driver. Den var veldig begrenset, den scenen jeg gjorde. Så måtte jeg filme i to dager til, hvor de fikk meg til å løpe rundt på dette store settet. Det hadde blitt revet i filler i en slags «Morlock-kamp» [han viser til SF-boken Tidsmaskinen av H. G. Wells]. Det var fullt av mennesker som løp rundt veiende på tryllestaver i spesifikke retninger. Det var den sprø delen av filmen, som jeg bare hadde en dag med. Sist januar. Mesteparten av tingene jeg gjorde i filmen, var begrenset til et lite rom.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt