I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Emma Watson designer miljøvennlige klær

Gjennom People Tree har Emma Watson laget en ny, miljøvennlig kolleksjon som snart kommer i salg i UK. Kolleksjonen heter «Love from Emma», og har klær for både kvinner og menn. Sjekk ut klærne her.

Katalogen kan bestilles allerede nå, den består av 36 sider med klær, og 30 flotte bilder av Emma og vennene hennes. Klærne vil bli solgt i alle land People Tree opererer i, og det betyr EU og Japan. Alle inntektene fra klærne går direkte til People Tree.

Etter ett år med planlegging kan People Tree endelig avsløre sitt samarbeid med Emma Watson. Med en sterk interesse for Fair Trade (rettferdig handel) og miljøvennlig mote, men frustrert over hvor lite klær det finnes som er beregnet på folk på hennes alder, bestemte Emma seg for å hjelpe People Tree med å lage denne nye kolleksjonen:

«Jeg følte ikke at det var en stor mengde klær der ute som var Fair Trade og organisk og det er så flott å kunne gi folk muligheten å ha på seg noe som gjør verden til et bedre sted, å ha på seg klær som gjør noe godt. Klær som er fantastiske og som kan forvandle måten noen føler om seg selv og som kan forandre noens liv samtidig, og det er en temmelig fantastisk ting å gjøre,» sier Emma.

I et intervju med Ecorazzi avslører Emma hvordan hun sjonglerte klesdesigningen med innspillingen av Deathly Hallows:

«Jeg jobbet ofte sent på kvelden, tilpasset møter mellom filmingen av Harry Potter 7,» skriver hun. «Mellom opptakene skisset og malte jeg. Inspirasjonen kom fra alle mulige steder. Enten gjennom idédugnad med Tafari, min venn og utnevnte herreklær-rådgiver, eller ved å gå gjennom romkameraten min, Sophie, sitt klesskap, jeg kunne ikke ha gjort det uten å ha entusiasme for prosjektet mitt fra likemenn rundt meg.»

«Tenåringer som elsker mote, men som ønsker å gå med klær som hjelper verdens fattigste mennesker, ikke klær som gjør dem fattigere.»

«Det sjokkerer meg at det, selv i dag, kun er en prosent av bomullen som produseres i verden som er fair trade og organisk,» legger hun til.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt