It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Jason Isaacs om den siste innspillingen

Intervjuene strømmer på om dagen, og denne gangen er det Jason Isaacs, vår alles kjære Lucius Malfoy, som har uttalt seg til ComingSoon.net:

«De har forvandlet den siste boken om til to filmer, og det var en fantastisk opplevelse fordi alle de levende er tilbake.. og også noen av de døde folka», sier han med et lurt smil. «Det er en lang sekvens hvor alle som har overlevd er der når den gode makten møter den onde.»

«Jeg tror at på de årene de har bearbeidet disse ekstremt populærere og suksessfulle bøkene, har de gradvis blitt mer og mer trygge på deres evne til å lage fantastiske kinoopplevelser ut av dem, og der hvor de må endre boken eller fremgangen i historien, gjør de det nå med enorm sikkerhet og med Jo Rowlings velsignelse,» fortsetter han. «Alle er veldig underforstått med at dette er en høyt elsket franchise og at dette vil være slutten på en åttende film, og den trenger å ha tyngde og substans og du må føle deg utslitt mot slutten av den. Det er en tiårig berg- og dalbane, ikke en totimers berg- og dalbane, og vi vet det alle sammen og vi følte det, og det var hele tiden i luften mens vi filmet den.»

«Denne franchisen avsluttes på en storslått måte», konkluderer han. «Jeg tror slutten på filmene vil være en fantastisk cinematisk og visuell nytelse og den vil mer enn tilfredsstille leserne av bøkene, men hva du ikke vil få er boken på skjermen. Du vil få noe mer og annerledes.»"

«Det er veldig trist for meg,» innrømmer han når han blir spurt om hva han føler om at filmene nå snart avsluttes. «Jeg er en veldig sentimental tulling uansett, så jeg var allrede nostalgisk med tanke på historien om Harry Potter mens jeg fortsatt lagde den, og visste at slutten var underveis. Jeg var vel vitende om det faktum at jeg måtte pakke vekk min hårete venn parykken og putte den i en eske og si farvel til stokken og alle mine magiske krefter. All gleden var preget av sorg for meg.»

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt