Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Dan er trist over å måtte si farvel til Harry Potter

I et intervju med MTV, kan Daniel Radcliffe konstantere at det blir veldig trist når filmene avsluttes for godt, «men det er noe som må aksepteres.»

Dan har allerede sagt farvel «for godt» til flere skuespillere som har gjort sine siste scener, og det har vært merkelig å se dem forsvinne:

«Jeg hadde faktisk en ettertanke her om dagen, i sminkestolen hvor jeg har vært i 10 år nå,» avslører han. «Jeg faktisk inn og sa ‘Wow, nå synker det inn. En dag – omtrent fire eller fem måneder fra nå – kommer jeg til å gå inn her for siste gang.’ Spesielt siden de, etter at vi har sluttet å filme, kommer til å gjøre om igjen hele studioet, ved å rive ned ting og starte nye ting.»

Studioet i Leavesden, som har huset Harry Potter i 10 år, kommer nemlig nå til å bli kjøpt opp av Warner Bros, og vil bli et permanent filmstudio for det amerikanske selskapet. Leavesden vil dermed bli det tredje filmstudioet i England, noe som forhåpentligvis vil føre til en opptur i britisk filmindustri.

I sitt andre tiår i Hollywood, kommer Dan likevel ikke til å se seg tilbake. Som han sier: «Det er også veldig spennende å fullføre serien. Og jeg vil forhåpentligvis ha noe å fortsette med like etterpå.»

For å se hele videointervjuet med Dan, klikk her.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt