It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Dan avslører mer om epilogen, mulig casting

MTV har snakket med Daniel Radcliffe om epilogen i Deathly Hallows, som fortsatt ikke har blitt innspilt. De har dog gjort noen prøver på scenen, og i følge Dan ser det «faktisk veldig bra ut».

Dan avslører også en detalj om en ny skuespiller som muligens skal være med i epilogen. For å finne ut mer om denne spesielle historien, kan du se videointervjuet med Dan hos MTV, eller klikke på linken under.

I epilogen har Harry og hans Hogwarts-kjæreste Ginny Weasley, spilt av Bonnie Wright, giftet seg og fått tre barn, to sønner som de sender avgårde til Hogwarts, og en datter – Lilly Luna Potter – som fortsatt er for ung til å reise. Tilsynelatende har en ung skuespillerinne blitt valgt til å spille nettopp denne rollen.

«Forhåpentligvis blir datteren min bli spilt av datteren til Amanda Knight, som er lederen av sminkeavdelingen, » sier Dan. «Hun var født en uke før jeg fikk rollen, og hun er nå ni år, og dette er med andre ord den fysiske inkarnasjonen av hvor lenge vi har holdt på med dette.»

«Det var som om den unge Miss Knight var født til å spille rollen», antyder Dan. «Hun har rødt hår som Ginny og blå øyne som meg, så hun er perfekt til å spille vår datter,» sier han.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Nico sier:

    Jeg synes det er morsomt at han framhever «blå øyne som meg» som et tegn på at jentungen er perfekt som Harry Potters datter …


Legg igjen en kommentar

Valgfritt