This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Gjensyn med gamle skuespillere i Deathly Hallows

Dan har snakket mer med MTV, denne gangen om sluttkampen på Hogwarts, som vi ikke kommer til å se noe til før den aller, aller siste Harry Potter-filmen kommer på kino juli 2011. Denne scenen var nemlig ikke veldig hyggelig å spille inn, selv om den hadde noen positive sider også, ikke minst fordi Dan fikk møte igjen flere skuespillere som ikke har vært med på en stund.

Sjekk ut videointervjuet hos MTV, eller les intervjuet på norsk bak kuttet.

Da Dan snakket med MTV sist juli, fortalte han at skogscenen i filmen var den han var mest ivrig etter å spille inn, av alle scenen i hele filmen. «Den siste turen inn i skogen er det jeg på en måte frykter, fordi jeg fremdeles ikke vet hvordan jeg skal gjøre det,» sa han da.

Men når MTV nå snakker med ham, er scenen innspilt, og Dan har følgende å si:

«Det var virkelig tøft!» sier han lattermildt. «Det var bare en av de tingene hvor, fordi jeg presset meg selv såpass mye på forhånd fordi jeg ville få det helt riktig, ikke hadde muligheten til å slappe av og nyte det så mye som jeg kanskje hadde gjort ellers. Så jeg var litt irritert på grunn av det.»

Heldigvis slapp Dan å filme scenen på egenhånd. Han kom til scenen med en skuespiller han hadde fått spesielt nær kontakt med tidligere i serien, men som dessverre møtte et tragisk endelikt i den femte filmen, Order of the Phoenix. Gary Oldman gjentok sin rolle som Sirius Black, i det spøkelset av Harrys døde gudfar kommer tilbake for å gi noen beroligende ord til Harry før han går ut i skogen for å møte Voldemort.

«Det var en av de scenene hvor vi ved slutten på den tredje dagen med innspillingen, sa til hverandre: ‘jeg vet ikke om jeg liker denne like mye som jeg gjorde i begynnelsen’. Det var virkelig, virkelig tøft,» sa Dan. «Men Gary var strålende.»

Dan møtte også spøkelsene til sine foreldre, Lily og James Potter, og spøkelset til den nylig avdøde Remus Lupin. Lily og James, spilt av Adrian Rawlins og Geraldine Somerville, har hatt roller i størsteparten av Harry Potter-filmene til tross for at de døde før hendelsene i Philosopher’s Stone fant sted. Remus, spilt av David Thewlis, ble introdusert i Prisoner of Azkaban sammen med Sirius/Gary, og kom tilbake som en viktig rollefigur i Order of the Phoenix og Half-Blood Prince.

«Det var godt å se dem,» sa Dan.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt