Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Mystisk avslutning for Lucius Malfoy

Filmonic blogger om Lucius Malfoys siste stunt før det hele er over:

I begynnelsen av Deathly Hallows ser vi at Voldemort har befridd Lucius, samt tatt over Malfoy-familiens residens og forlangt at Lucius gir ham tryllestaven sin. Mot slutten av filmen (boken) bryr ikke Lucius og Narcissa Malfoy seg om Voldemort og felttoget hans, de vil bare forsikre seg om at Draco ikke blir skadet eller drept under det store slaget på Hogwarts. Så, selv om Lucius ikke er den mest fornøyelige av rollefigurene, forsøker han bare å beskytte familien sin. Jeg tror det er derfor J. K. Rowling ønsket å vise dette, og derfor hun ikke drepte ham.

Jason Isaacs har dog gjort et intervju med BBC Radio 2 (hør hele intervjuet via Snitchseeker.com), hvor han avslører at han selv har hatt en finger med i spillet når det gjelder Lucius’ endelikt – og det kan hende det ikke blir helt som i boken. Det Isaacs kan avsløre inneholder muligens spoilere, så ikke les videre om dere ikke ønsker å vite!

Faktisk var ikke Lucius’ avslutning planlagt. Det var en avgjørelse som ble gjort om hvordan Lucius skulle avslutte sin del av historien og vi har ledet opp mot dette en stund og så kom David – den flotte regissøren – til meg og sa «Hva kan vi gjøre med deg som er virkelig enormt? Hvordan skal vi gjøre avslutningen?» Og en dag kom jeg på denne tingen og han sa bare «Gasp! Sånn må vi gjøre det! Oh, sånn må vi gjøre det! Det vil vil bli enormt!»

Vi filmet en bestemt del, men jeg hadde fortsatt måneder igjen å filme. Og jeg gikk inn i traileren og tok av meg parykken og assistenden kom bort til meg og sa: «Jason, jeg har akkurat sett på planen og jeg oppdaget at vi faktisk ikke trenger deg lenger.» Og jeg sa: «hvorfor?» og han sa «vel, fordi den tingen du bestemte du skulle gjøre betyr at du ikke er med i den scenen eller den scenen.» Og jeg sa [på fleip]: «Aaaaah! Jeg har ombestemt meg!»

Så hva betyr det her? Noen tanker om hvordan Lucius forlater skjermen for godt?

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt