After all this time? Always.

Brann på DH-settet!

Før helgen kom nyheten om at det har brutt ut brann på settet til Deathly Hallows, og i dag kan Warner Bros avkrefte ryktene som har gått om at brannen kom ut av kontroll og etterlot seg et Hogwarts i ruiner:

«Second unit»-gruppa filmet en utendørs borggård-scene fredag ettermiddag, som en del av kampsekvensen som vil dukke opp i del II av Harry Potter and the Deathly Hallows. Rundt kl 21 brøt det ut en liten brann på det isolerte settet ved Leavesden Studios.

Ingen av hovedrolleinnehaverne var til stede, og intet utstyr eller personer ble skadet, sier Warner Bros mandag morgen.

En representant fra Harry Potter-produksjonen sier: «Det var en stor spesialeffektscene. Uheldigvis resulterte den i en liten brann. For sikkerhets skyld, i og med at vi allerede hadde mobilisert vårt eget interne brannteam som hadde det under kontroll, tilkalte vi brannvesenet, og brannen ble slukket på under en time.

Det ble ingen skader på Leavesden Studios i det hele tatt. Det spesifikke settet skulle bygges om uansett. Scenen var hvor settet skulle bli totalskadd, og deretter bli bygd om for en ny scene, som en del av et slag i Deathly Hallows del II.

Påstanden om at brannen raste gjennom Leavesden Studios er så fjernt fra sannheten, det er uriktig. Det var et lite enkelttilfelle. Brannen ble slukket veldig raskt og med minimale skader.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt