Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Vil du eie noe av Rupert Grint?

Rupert er en mann i nøden. Han har nemlig tegnet en nydelig tegning av en sommerfugl som auksjoneres bort på eBay.com. Pengene går til organisasjonen Keech Hospice Care, som bidrar til omsorg for dødssyke pasienter og støtte for deres familier. Flere kjente har hjulpet til med veldedigheten, blandt annet Coldplay, Theo Walcott og Fearne Cotton.

Du har også muligheten til å kjøpe en av Rupert’s mange t-skjorter og Converser, nemlig denne «Keep Calm and Carry On» t-skjorten og hans kjære Stars and Stripes Converser. Begge deler ble brukt når han, sammen med Daniel og Emma, fikk håndtrykket sitt på Hollywood Walk of Fame. Både t-skjorten og skoene er signert av Rupert selv, og du kan være den heldige eieren ved å by på eBay.com. Pengene går til Give Up Clothes For Good, som samler inn penger for kreftforskning i Storbritannia. Disse pengene går til forskning av barndomskreft.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt