I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Scholastic relanserer offisiell Harry Potter-side

Scholastic er som kjent det forlaget som gir ut Harry Potter-bøkene i USA, og de har hele tiden hatt en av de få offisielle Harry Potter-sidene. Nå har nettsiden blitt bygget om og relansert ti ganger bedre enn slik den var før, i forbindelse med lesekampanjen Real Magic of Harry Potter, som oppfordrer alle i USA til å lese serien.

I pressemeldingen sier Scholastic følgende:

Nettsiden tilbyr nå et nytt nivå av interaktivitet for folk som ikke er kjent med bøkene, samt for fans som har fulgt serien fra begynnelse til slutt. Den nye nettsiden er spesielt bygget for å være et eviggrønt bestemmelsessted, som vil vokse for å tilpasse seg flere morsomme aktiviteter for blodfansen. Brukerne kan øve på Harry Potter-kunnskapen sin via kulene, for muligens å låse opp noen interessante magiske utfordringer (kun for år 1 og 2 for øyeblikket), få en oversikt over bøkene, finne ut mer om forfatteren og illustratøren, og engasjere seg i serien som aldri før.

Bruk gjerne noen minutter eller dager på å leke deg gjennom siden til Scholastic – Alohomora!

Takk for tipset, HPANA.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt