After all this time? Always.

Deathly Hallows ikke forvandlet til 3D ennå

I et eksklusivt intervju med MTV forteller produsent David Heyman at Warner Bros ikke har begynt å legge til 3D-effektene ennå:

«Vi er faktisk fortsatt i prosessen med å diskutere metode,» sier han. «Vi har veldig god tid på oss til å jobbe med-, finpusse og forhåpentligvis perfeksjonere hver eneste sekvens. Vi har ikke en liten tidsramme på oss. Dette er noe som var bygd inn veldig tidlig, og vi tror vi vil oppnå den aller beste kvaliteten vi har mulighet til.»

Heyman håper på å begynne konverteringen til 3D «ganske snart», men det er fortsatt detaljer igjen som må løses. Om epilogen sier han at teamet ikke har hatt «de diskusjonene ennå.»

Om å konvertere de tidligere utgitte Potter-filmene til 3D, sier Heyman:

«De diskusjonene har ennå ikke funnet sted, men jeg er sikker på at det bare er et spørsmål om tid.» Og så nøler han. «Vet du? Jeg burde faktisk ikke si det. Hvem vet? Det ville vært fantastisk. Aldri si aldri. Jeg håper det.»

Hvilke scener gleder DU deg mest til å se i 3D?

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Nico sier:

    Var og så «Alice in Wonderland» i 3D her om dagen, og selv om det til tider ga en morsom effekt, så tror jeg ikke 3D gjør så mye fra eller til – dersom filmen er god, funker det godt i 3D også, men dersom filmen er dårlig, hjelper ikke 3D det spøtt. Så satser på en god film :) (hva vil jeg helst se i 3D? Turen ned i Gringotts-velvet for eksempel … eller flukten derfra på dragen.)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt