Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Serien relanseres i november med nye omslag

Det britiske forlaget Bloomsbury skal relansere hele serien om Harry Potter, med splitter nye bokomslag.

Denne utgaven lanseres 1. november, kun i pocketformat, og skal i følge forlaget «appellere til den neste generasjonen som ikke vokste opp med Harry Potter og som fortsatt ikke har opplevd magien på Hogwarts.»

Illustrasjonene er laget av kunstneren Clare Melinsky, og utført i linoleumsnitt. Hun sier følgende:

«Jeg var henrykt og begeistret over å bli spurt om å illustrere omslagene til slike massivt kjente bøker – og syv av dem! Det ble holdt strengt hemmelig i nesten et år.»

Hva synes dere om omslagene? Klikk for å se omslagene i større format.

Bilder av samleboksen i galleriet vårt.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Kristine sier:

  Meh. :P The Dark Mark ser ut som harry bling! Blir ikke denne samleboksen jeg skaffer meg.

 • MsJoplin sier:

  Greit ordvalg, forsåvidt. :D

 • Teitur sier:

  Hadde vært spiselig om bare den originale «Harry Potter»-logoen hadde vært tilstedeværende.

 • Mithril sier:

  Syntes de gamle var mye finere, der var det så mange detaljer som var litt gjemt her og der, uten å røpe for mye. Syntes de fleste bokomslagene her bare var en stor spoiler x)

 • MsJoplin sier:

  Synes også de gamle (spesielt den forrige, sorte voksenutgaven) er finere. Og du har rett i at det er spoilere, så teit. Men ikke minst ser disse omslagene ut som noen veldig kjedelige bøker :D

 • Inger sier:

  Haha, sykt bra sagt det med harry-blingen! :p Synes egentlig omslagene er fine, er fine farger og stort sett tøffe tegninger, men enig i at de får bøkene til å se kjedelige ut. Godt mulig jeg kjøper disse versjonene også, bare for å ha dem, men det blir garanter ikke fra disse jeg kommer til å lese høyt for barnebarna mine :p

 • Aillya sier:

  eg syns óg de var fine, men ikke bedre enn de vi allerede har. sant det med spoilere og det med kjedelig. ikke kjedelig i forhold til andre bøker tror eg, men kjedelig i forhold til de gamle hvertfall.

 • snapefan sier:

  Synes også de gamle barneutgaven og spesielt den forrige, sorte voksenutgaven er finere og bedre laget. Disse synes jeg var kjedelige og ammatørmessig laget. Jeg håper det kommer en illustrert utgave en gang. (slik som den illustrerte Ringenes Herre, Hobbiten av Allan Lee)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt