Where your treasure is, there will your heart be also.

Tusenfryd åpner Harry Potter-park til sommeren!

Tusenfryd sendte i dag ut en pressemelding til landets medier med en veldig overraskende, men fantastiske beskjed: I løpet av sommeren skal de åpne et eget område i fornøyelsesparken dedikert til Harry potter!

Hvis alt går etter planen skal den nye delen være klar for åpning i slutten av juni, og den vil inneholde flere forskjellige morsomme aktiviteter. Blant annet vil du kunne prøve deg på Quidditch 12 meter over bakken, trylle med din helt egne tryllestav og smake all verdens merkelige smaker i et helt rom fylt med Bertie Bott’s Every Flavor Beans!

Ifølge pressemeldingen har denne nye delen blitt utviklet etter ønske fra Warner Brothers selv, da de ønsker å ha en Harry Potter- fornøyelsespark i Europa også, i tillegg til den som snart åpnes i Orlando i USA. Valget skal visstnok ha falt på Norge og Tusenfryd etter en loddtrekning som fant sted i London for noen dager siden.

Og her kommer det aller beste: Tusenfryd ønsker at The Daily Prophet og våre lesere skal bestemme navnet på det nye området! Så nå er det bare å sette fantasien i sving, og send inn DITT forslag på navn! Navnet skal helst inneholde ordet ”fryd”, og må ikke være lenger enn 30 bokstaver. Forslag sendes hit: tips@thedailyprophet.org. Kjør på!!!

Vi gleder oss i hvert fall MASSE til juni!

Oppdatering: Ja, dette var som dere skjønte dessverre bare en aprilsnarr, men det er jo lov å drømme! :)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Anonym sier:

  Aprilsnarr?:P

 • Alex sier:

  ja, er dette aprilsnarr ?:)
  håper ikke det, tok nyheten litt seriøst, hehe
  er godtroende vettu
  men med tanke det er 1.april idag så, hmmmmm

 • annette sier:

  kunne vært en så bra Harry Potter dag! men sinnsyk aprilsnarr kødd :(

 • Anonym sier:

  Hadde vært dødsfett om dette var sant :DD

 • Anonym sier:

  Enig :) Blir faktisk SUR hvis det er aprilsnarr ;(

  Ikke tull med Harry Potter!

 • Ankebankebrett sier:

  Happy Birthday Fred and George! <3

 • Teitur sier:

  Hahah x)

 • Alexander sier:

  Nå var dere litt 0nde altså ;)
  googla det etterpå faktisk, om tusenfryd hadde kommet med en slik uttalselse, haha, det sto ikke noe om det på deres hjemmeside ;P
  så neste gang, kom med noe som jeg biter på å tror på æ ;P

 • Tonks sier:

  Ååå! Jeg trodde på det og tenkte «jeg skal BO på Tusenfryd i sommer!» Æsjass.

 • Inger sier:

  Sorry til dere som ble skuffet altså, ble litt skuffet selv egentlig :p Og en stor takk til dere som gikk mer eller mindre på limpinnen (i noen sekunder), makes it all worth it! Er jo nødt til å finne på noe sprell på 1. april, kan ikke skuffe Fred og George! :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt