Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Første titt på Hermiones soverom og annet i ny bok

19. oktober lanseres Harry Potter Film Wizardry, den første boken som dykker ned i den fascinerende og fengslende verdenen som er filmverdenen basert på Harry Potter-bøkene. Boken er gitt ut med samtykke av Warner Bros, og inneholder intervjuer med skuespillerne Daniel Radcliffe (Harry), Emma Watson (Hermione), Rupert Grint (Ron) og Alan Rickman (Snape), i tillegg til eksklusive bak kulissene-historier fra David Heyman (produsent på alle syv filmene), regissørene fra alle filmene, og scenograf Stuart Craig.

Boken er laget i samarbeid med det kreative teamet bak filmserien, og er derfor det ultimate innblikket i hver av Harry Potter-filmene, inkludert del I av Deathly Hallows, som har premiere en måned etter utgivelsen, og en sniktitt på del II, som har premiere sommeren 2011.

Boken skal forestille en falleferdig gammel tryllebok fra Harry Potter-verdenen, med et omslag som ligner på og føles som slitt lær, komplett med gullstempling. Boken er en virkelig nytelse for øynene, med nærbilder av rekvisitter, kulisser, kostymer og effekter som gir dybde til Harry Potters verden, i tillegg til reproduksjoner av produksjonsnotater fra filmenes produsenter og scenograf. Inkludert er også fantastiske interaktive ekstramaterialer, som Harrys brev fra Hogwards, et Marauders’s Map (ukruttkart), produktkatalogen fra Weasley Wizard Wheezes, og en poster fra Deathly Hallows II.

Det var reklamen fra forlaget, Harper Collins. Forlaget har også offentliggjort 10 sider fra boken, som kan beskues via en pdf-fil på deres nettside. NB! Boken er ikke ferdig ennå, og derfor er noe av teksten bare fyllmasse i latin. Det er IKKE slik den ferdige boka vil se ut.

Boken er altså stappfull med bilder, også fra Deathly Hallows. Inkludert er det aller første bildet av Hermiones soverom hjemme hos foreldrene hennes, polaroidbilder av skuespillerne gjennom årene, i tillegg til bilder av ting vi ikke tidligere har sett i filmene, som Umbridges brev til McGonagall.

Leaky har et digert album med bilder fra boken, ta en titt på resten av bildene her.

Denne bokens skal jeg ha!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt