Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Rowling deltar på påskemoro i Det hvite hus

Hvert år siden 1878 har det blitt arrangert White House Easter Egg Roll i Det hvite hus 1. påskedag. På denne dagen har en del av området rundt presidentboligen blitt åpnet for inviterte barn for at de skal kunne delta på eggeløp (her dytter ungene egg over gresset med lange sleiver), høre eventyr og få besøk av påskeharen. Årets tema er Ready, set, go! («Klar, ferdig, gå!»), og skal fremme helse og sunnhet.

Kilde: Wikipedia

Førstedame Michelle Obama er talskvinne for en kampanje som jobber mot overvekt hos barn, og trekker altså dette inn i årets begivenhet. I tillegg til å rulle egg med skje, får barna bli med på forskjellige aktiviteter som fremmer et sunt liv og trening, inkludert forskjellig typer sport, dansing og yoga. Kokkene i Det hvite hus skal snakke om å spise riktig. I tillegg dette er det musikk og annen moro, inkludert høytlesing!

I år skal J. K. Rowling delta på arrangementet, og hun leser høyt fra Philosopher’s Stone i to omganger, i tillegg til å svare på spørsmål fra barna. Begivenheten streames live fra whitehouse.gov. Scholastic har mer info om dette.

30.000 barn fra alle 50 stater deltar, og dette er den største begivenheten Det hvite hus arrangerer hvert år.

Fortsatt god påske, alle sammen! Nyt resten av fridagene!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt