Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Første titt på Hagrids hytte i Wizarding World, og annet snacks

Det lekker stadig ut nye ting om fornøyelsesparken Wizarding World of Harry Potter. Denne gangen har det blitt offentliggjort et bilde av hytta til Hagrid, som man vil passere på vei til berg- og dalbanen Flight of the Hippogriff.

Ellen DeGeneres har besøkt parken, og bilder og video fra begivenheten kan beskues her.

I søndagens episode av Celebrity Apprentice (kjendisversjon av Kandidaten, som den norske utgaven het på TVNorge) var oppgaven å lage et 3D-display for nettopp Wizarding World of Harry Potter! Deltakerne besøkte først fornøyelsesparken og fikk deretter forsyne seg av forskjellige salgsartikler de kunne bruke i displayet sitt. Det ferdige 3D-displayet ble vist frem til Harry Potter-fans, og målet med oppgaven var å få fansen til å føle seg hjemme i Harry Potter-verdenen, og å lage en virkelig god reklame for fornøyelsesparken. Ideen er at displayet skal på turné for å promotere parken. Det hele ble utrolig lekkert!

Se hele episoden på youtube: Del I, II, III, IV, V, VI

Besøk den offisielle nettsiden for fornøyelsesparken.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt