The last enemy that shall be destroyed is death.

Rhys Ifans om filmdatteren: Hun vet ALT om Harry Potter

Rhys Ifans skal som kjent spille faren til Luna, Xenophilius Lovegood, i Deathly Hallows I og II. Han delte en liten anekdote om filmdatteren Evanna Lynch i et nylig intervju:

«Hun er utrolig,» sa han. «Hvis det er et spørsmål på settet – og de har en overflod av granskere og folk som har lest bøkene – men hvis noen trenger å vite hver minste ørlille detalj om noe som har skjedd i en hvilken som helst Harry Potter-bok fra start til slutt, så spør de henne. Hun vet alt. Så det var ganske skremmende. Jeg jobbet med denne eksperten på Harry Potter. Men hun var en glede å jobbe sammen med. Alle sammen, alle ungene eller hva du kaller dem, det var ganske enkelt noen kjempefine uker.»

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt