It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Rowling: Ny bok kommer i nær fremtid!

Rowling deltok som tidligere nevnt på gårsdagens eggeløpdag på plenen til Det hvite hus, hvor hun leste høyt fra Philosopher’s Stone og svarte på spørsmål fra barna. Blant annet kunne Rowling avsløre følgende:

En dag, i ikke altfor fjern fremtid, vil det komme en ny bok… men det blir ikke Harry Potter.

Hun bekrefter at hun er i god gang med å skrive igjen, og at hun nyter en pause fra utgivelsene. Og selv om hun har det gøy med skrivingen igjen, er hun ikke klar for å snakke om det helt ennå.

I tillegg snakket JK om den opprinnelige åpningen på den første boken, som skulle starte med en eksplosjon ved Harrys hus i Godric’s Hollow. Kort tid etter eksplosjonen, var den opprinnelige planen at Hermiones far (som da var en nær nabo av Potter-familien), skulle løpe ut og se babyen Harry bli tatt med ut fra restene av huset. Dette ville føre til at Hermione husket episoden når hun flere år senere møter Harry.

Leaky har oppsummert resten av svarene slik:

* Favorittene hennes i serien, med unntak av Harry, Ron og Hermione, er Hagrid, Dumbledore, Lupin og Snape.

* Ville ikke ønsket seg verken Dobby eller Winky som husalver fordi disse skapningene er «skumle» og ville heller gitt dem klær og satt dem fri.

* Hun har twitret to ganger i sitt liv, og planlegger å twitre ca. hver sjette måned for å si at hun fortsatt skriver.

* Favoritten hennes av Harry Potter-bøkene er Deathly Hallows.

* Snakket om hvordan hun fant på ideen om Harry Potter, og nevnte at hun så på noen kuer utenfor et togvindu og tenkte «Gutt som ikke vet at han er en trollmann begynner på en trollmannsskole».

* Den neste rollefiguren hun fant opp, etter Harry, var Hermione.

* Favorittfaget å skrive om var charms. Refererte til This is Spinal Tap og bandets stadig skiftende trommeslager som en av grunnene til å bytte av DADA-lærer hvert år.

* Kommenterte på de falske ryktene som har oppstått på bakgrunn av hennes inspirasjon for navnet Harry Potter. Navnet var ikke tatt etter en barndomsvenn, og brukte dette spørsmålet som en gyllen regel for det unge publikummet, og sa «Du kan aldri stole på hva du leser i avisene».

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Inger sier:

    Det som er skummelt er at hun lett kan finne på å publisere den med pseudonym… Men håper jo ikke det skjer!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt