Remember my last, Petunia.

Deathly Hallows er blodig, brutal og realistisk

Snitchseeker.com har fått eksklusive intervjuer med Chris Rankin (Percy) og Matthew Lewis (Neville) i forbindelse med deres deltakelse på Harry Potter-dagen på Leeds Young People’s Film Festival. Her snakker skuespillerne om rollene sine i Deathly Hallows, forskjellen fra de tidligere Harry Potter-filmene, og hva de håper vil skje i fremtiden.

SnitchSeeker: Hvordan har det vært å filme Deathly Hallows II? Hvordan har det vært forskjellig fra de forrige seks filmene?
Matt:
Det har tatt lang tid. Det har vært virkelig lenge og det har vært en god del mer utendørsfilming dette året. Mye mer eksterne opptakssteder enn vi har hatt tidligere. Men jeg har likt det ganske godt, jeg har likt godt å få komme ut og gjøre ting. Men når vi snakker om mengden vi har forsøkt å utføre dette året, er det ikke som de tidligere filmene. De tidligere filmene har hatt en formel: Du går på skolen, fæle ting skjer og han [Harry] ordner opp og fikser en hyggelig slutt. Men i år er alt fullstendig forskjellig. Trioen er ikke på skolen, for det første, og bokstavelig talt er det et enormt slag. Som om det skulle vært tatt fra Ringenes Herre. Og David Yates (regissør) og Steve Kloves (manusforfatter) har ikke skygget unna de hardere delene av det som var i boka. Det er blodig og det er brutalt og det er veldig realistisk. Men det har vært kult og det er ikke som noe jeg har gjort tidligere. Så jeg tror du kommer til å like det.

SnitchSeeker: Hva håper du fansen får ut av å se de siste to filmene?
Matt:
En avslutning, definitivt. Det er noe vi ikke har forsøkt tidligere.Vi forsøker å beholde så mye som mulig fra bøkene i filmen. Vi ønsker å treffe alle poengene og ingen gjør dette til en god som film alle vil like – vi kommer til å følge boken og vi kommer til å si: «Altså, noe av det er temmelig rystende, noe av det er temmelig alvorlig. Folk vil dø og du er bare nødt til å…» Det er ikke dekket over. Det er akkurat her, det er temmelig rått og alle prestasjonene må finpusses. Jeg tror de har gjort i samsvar med dette og jeg tror fansen kommer til å like det. Tom Felton bruker stadig ordet «storslagent» og jeg tror jeg kommer til å bruke ordet igjen. Ja, det er slik det kommer til å bli.

SnitchSeeker: Hvordan føles det å filme på Hogwarts i Deathly Hallows II, i forhold til de forrige seks filmene?
Chris:
Det er ganske merkelig fordi det er et veldig annerledes Hogwarts. Det er åpenbart under Snapes styre og så senere under McGonagalls styre mot sluttet. Det er en enorm kamp, så ganske mye av settet blir revet ned. Noe av det blir brent ned både i filmen og i virkeligheten. Det er veldig merkelig. Og det er merkelig å være der og ikke være en elev, antar jeg. Det er en temmelig merkelig rarhet – å ikke være prefekten Percy.

Hele intervjuet på video og i fulltekst kan leses hos Snitchseeker.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt