Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Harry Potter-attraksjon ved Leavesden studios i 2012

Snitchseeker.com tipser oss om at filmstudioet som har huset innspillingen til alle Harry Potter-filmene, nå har fått klarsignal til å forvandle studioet til et av verdens fremste filmstudioer, og med dette sikre arbeidsplasser til hundrevis av mennesker, og med dette forsterke økonomien i lokalsamfunnet.

Warner Bros, som nå kjøper området og vil bruke det som en av dets europeiske filmbaser, skal bygge nye filmsett og nye fasiliteter til produksjon og administrasjon – samt en besøksattraksjon med Harry Potter-tema!

Denne attraksjonen vil blant annet tilby en omvisning på Harry Potter-settene, og de satser på en besøksrate på rundt 5000 mennesker daglig. Det satses på en åpning i 2012.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt