Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Wizarding world har så vidt kommet i gang

Helt siden 1. juni har hotellgjester ved Universal-parken og også vanlig publikum hatt adgang til Wizarding World of Harry Potter, fornøyelsesparken i Orlando, Florida. Offisiell åpning skjer først 18. juni, men denne såkalte «soft opening» (kan man kalle det en lett åpning, mon tro?) benyttes for at staben skal bli lært opp og komme seg inn i rutinene, slik at normal drift senere skal fungere uten problemer.

Til nå har parken kun hatt åpent mellom 8 og 12, og The Three Broomsticks har kun servert frokost. Nå utvider de prøveperioden med å ha åpent også på ettermiddagen, og restauranten har begynt å servere Fish&Chips, og andre lunsj- og middagsretter.

For dere som bruker twitter, hold et øye med #potterwatch for mer informasjon om parken!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt