Bless the children, give them triumph now.

Besøk Galtvort i Oslo i juni!

Desucon blir avholdt i Oslo kongressenter 26. og 27. juni 2010. Dette er en årlig messe som fokuserer på japansk kultur, science fiction og fantasy.

Begge dagene har Galtvortskolen et arrangement:

Vi kan med glede ønske både Humlesnurr og Slur velkommen til vårt lille arrangement. Disse to kjente trollmennene har tatt veien helt fra galtvortskolen.net for å introdusere våre besøkene til magiens verden. For å unngå at elevene glemmer helt å studere i sommerferien vil Galtvortskolen arrangere mange forskjellige aktiviteter for både hekser og trollmenn.

Galtvort har fortryllet hele andre etasje på Desucon om til en portal inn i Galtvort sin verden. Det sies at det er godt med plass i portalen og en hver fan av Harry Potter vil føle seg hjemme her. Store deler av Galtvort sin stab er på stedet i år og vil sørge for at elevene oppfører seg godt og består heksamen.

Så hvis man er lei en normal norsk skolehverdag er Galtvortskolen sin etasje på Desucon absolutt et sted man må ta en tur innom.

Reel Replicas har også en stand. Benytt muligheten til å huke tak i lekre ting fra favorittfilmen din!

Se ellers programmet for detaljer.

Takk for tipset, Kristina!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Jorunn sier:

    hei :)

    om dere kunne gi oss noen hint om hvor vi kan få kjøpt billeter og slik? jeg er fra kristiandsand og jeg og noen venniner skal ned, men vi sliter litt med å finne info og ting og tang :P

    hadde vært supert om dere kunne kontakte meg på epost :) (goggi_1995@hotmail.com) tusen takk, usanettt :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt