Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Filming til Deathly Hallows er avsluttet

Skuespilleren som spiller Griphook i HP-filmene, Warwick Davis, skrev fredag dette på sin twitterside:

- Enden på en epoke- i dag er offisielt den siste dagen med «hovedfilming» til Harry Potter- noensinne. Jeg føler meg beæret over å være her mens regissøren roper kutt for aller siste gang. Farvel Harry og Hogwarts, det har vært magisk!

Tom Felton som spiller Draco Malfoy, fortalte om avslutningen i et intervju tidligere denne uken:

- Jeg hadde forventet et stort følelsesmessig sammenbrudd, men istedet tok assistent-regissøren mikrofonen og listet opp navnene på alle dem som hadde sin siste dag og tvang «crewet» til en bølge av applaus og så gikk vi bare vekk og det var det.

- Grunnen til at det kanskje ikke har sunket helt inn enda er at vi alltid føler at vi vil bli spurt om å komme tilbake for et eller annet, jeg er sikker på at dette ikke er siste gang vi har sett de studioene.

Men selv om noen skuespillere kanskje ikke er heeelt ferdig med filming, er den vanlige filmingen til Harry Potter-filmene altså over, avsluttet, ferdig-. for alltid! Er det ikke litt rart? Trist? Fint? Hva synes du?

Takk til Mugglenet for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Annette Potter sier:

  Forferdelig trist! :( takk for ett fantastisk eventyr!

 • Jan-Petter sier:

  Dette føles veldig rart, og selvfølgelig VELDIG TRIST!

  Tusen Takk til Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton og alle andre som var med på å gjøre dette film-eventyret så fantastisk!!!

 • snapefan sier:

  Det føles litt rart. Blir spennende å se de to siste filmene. Det går nok ikke opp for meg føre jeg har sett den siste – Jeg håper på at det blir en nyinnspilling som film eller tvserie av Harry Potter-serien etterhvert hvor hver hvor hver bok blir en film på 4 – 12 timer.

 • Uvirkelig, absurd… men eventyret vil alltid fortsette i hjertet mitt!

 • K sier:

  Bøkene er ferdige. Filmene er ferdig innspilt. Hva har vi å se frem til nå? :(

 • Synnøve sier:

  Så trist!!!!!Men for meg vil det aldri avslutte

 • Celestina sier:

  Hva vi skal se frem til??? Å se to fantastiske film! Gleder meg masse, selv det er veldig trist at filmingen er ferdig! Kommer nok til å lese bøkene og se filmne mange mange ganger til uten at jeg blir lei!

 • veronika sier:

  Syns det er trist, samtidig som jeg gleder meg kjempemye til filmene kommer ut!

  Det er rart at det hele er over, men vi får bare håpe J.K Rowling gir ut «leksikonet» snart, selv om det kan ta veldig lang tid…

  Eller vil dette eventyret aldri slutte for meg (:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt