In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Flust av anmeldelser av Lego Harry Potter

Det nærmer seg det offisielle slippet av konsollversjonene av LEGO Harry Potter : Years 1-4 (har dere husket å forhåndsbestille?), og anmeldelsene er allerede å finne på både norske og utenlandske nettsider.

VG gir PS3-versjonen terningkast 4, og sier at spillet neppe er det sterkeste i LEGO-sjangeren, men at de ikke har noen problemer med å anbefale spillet til Harry Potter-fans som er glade i LEGO. De forteller at «den imponerende mengden gjemte hemmeligheter og bonusinnhold gjør det vrient å få full pott på alle nivåene.» Lang spilletid, med andre ord.

Gamepro.com er litt kjøligere i sin anmeldelse (3/5 stjerner): «Som de tidligere film- og tegneseriebaserte LEGO-titlene, føles også LEGO Harry Potter som et gigantisk interaktivt kjærlighetsbrev til filmene de omhandler. Dessverre er det et kjærlighetsbrev som stort sett består av forslitte, klisjéfylte fraser.» For mange gjentakelser og enkelte ting, som Quidditch, burde vært inkludert mer.

Eurogamer er ekstatiske og gir spillet 9/10 stjerner. De forteller om masse masse Hogwarts-moro!

Uansett, Harry Potter er Harry Potter, og jeg gleder meg som en unge til Xbox-versjonen dukker opp i postkassa mi!

Har du testet ut spillet? Fortell om det på forumet vårt!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt