The last enemy that shall be destroyed is death.

Bak kulissene til Deathly Hallows, tre nye klipp

ABC Family hadde i helgen Harry Potter-helg, hvor de viste hele tre klipp fra bak kulissene til Harry Potter and the Deathly Hallows.

Intervjuer med skuespillere og produsenter, samt flere splitter nye scener var det vi fikk se på filmsnuttene.

I: Klippet kalles «The story» (Historien), og viser nye klipp av den siste kampen, trioen som camper, Ron som kjemper mot Slytherins medaljong, trioen på stranda ved Shell Cottage, Malfoy Manor og mye mer. Intervju fra settet med Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, produsent David Heyman og regissør David Yates.

II: Klippet kalles «On the run» (På flukt), og viser Harry, Ron og Hermiones campingtur gjennom Storbritannia mens de forsøker å finne og ødelegge Voldemorts horcruxer. Nye scener fra forskjellige skogsplasser, en innsjø hvor trioen – inkludert Ron og Hermione kledd i dødseter-klær – dukker opp, mens de gjemmer seg i Hogsmeade og forsøker å unngå fiender, i kafeen hvor de møter Thorfinn Rowle og Antonin Dolohov etter at de flykter fra bryllupet, Ron og Hermione som går inn i Chamber of Secrets, og en rekke snatchers som går forbi Hermione.

I tillegg nye intervjuer med produsent David Barron, Daniel Radcliffe i en grå skjorte, Rupert Grint og Emma Watson i kostymene de hadde under bryllupsscenene.

III: Klippet kalles «Forest run» (Skogsflukten), hvor vi følger Harry, Ron og Hermione mens de løper gjennom trærne og skogen for å slippe unna de Voldemorts snatchers. Intervju med regissør David Yates, Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson, som spøker om hvem av de tre som var den raskeste til å løpe gjennom skogen.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt