Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Rupert Grint i Top Gear

© Top Gear / BBC

Rupert Grint var gjest i søndagens episode av BBCs bilprogram Top Gear. Top Gear har i hver episode en kjendisgjest som får muligheten til å teste racerbanen i en «billigbil» i håp om å bli den raskeste kjendisen på showet.

Først et intervju med Jeremy Clarkson hvor Rupert fortalte litt om Harry Potter-filmene (og det ble ledd litt av Michael Gambon (Dumbledore) som faktisk har fått en del av racerbanen oppkalt etter seg. Gambon har deltatt to ganger, se her og her) og enda mer om bilene sine (han eier blant annet en rosa iskrembil som har vist seg å være litt upraktisk å kjøre da den kun har ett sete og folk pleier å stille seg i kø når han stanser..), før han til slutt fikk vite resultatet av turen rundt banen.

Se Ruperts bidrag til Top Gear her!

Resten av episoden var (som vanlig når det gjelder Top Gear) festlig og fantastisk, og vil bli vist på NRK3.. på et senere tidspunkt.

Ellers kan jeg nevnte at Timothy Spall (Wormtail) deltok i 2005 (se her fra ca 5:20, og resten her) og David Tennant (Barty Crouch jr) deltok i 2007 (her). Kos dere!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt