Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Werewolf check! – Harry and the Potters i Oslo!

Paul og Joe DeGeorge var i storform da de i går gjestet Litteraturhuset i Oslo. Rundt 150 (?) besøkende strømmet inn i lokalet da klokka nærmet seg 19:00. Gutta brukte god tid på å snakke med fansen og selge cd-er og t-skjorter før de begynte å spille.

Harry and the Potters før konserten.

- VI ER TROLLMANN! erklærte de flere ganger, og de oppfordret publikum til å være med på «werewolf check», «magic check», «cat check», «weekend check», «party check» (noen flere?), med maksimal respons fra fansen. Allsangen tydet på at de oppmøtte hadde hørt bandet noen runder tidligere. Flere oppmøtte var langveisfra, og det dukket også opp flere fra Sverige, inkludert Anna og Erik fra Swedish Shortsnouts! Det svenske wrock-bandet spilte blåseinstrumenter på en av sangene (tilgi meg for at jeg ikke husker hvilken sang det var).

Konserten var storartet! Paul og Joe var superhyggelige, blide og veldig interesserte i Norge – og vil gjerne tilbake. Vi har anbefalt Lillehammer som konsertsted neste gang de kommer hit, om andre har noen forslag er det bare å komme med dem!

BILDER FRA KONSERTEN!!

Ta en tur innom Facebook-siden vår og tag dere selv!

Send oss gjerne DINE bilder, til tips@thedailyprophet.org


Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Anonym sier:

  Jeg synes om de skal komme til Norge neste gang bør de komme til Alta (i finnmark) :) Lite folk i nord norge som får muligheten å reise helt ned til oslo bare for ei helg, og ikke så mange som har råd til det. Dessuten er det ikke så mange konserter i Alta som sånn dette så det hadde virkelig vært helt FANTASTISK om de tok seg turen til nord norge å ;)

  Jeg er sikker på at de hadde gjort mange nordlendinger glade om de kom til Alta ;) Jeg hadde i allefall blitt veldig glad, og er sikker på at mange andre ville blitt det å ^^

 • Anonym sier:

  …og btw, lillehammer er enda vanskelig for hp fansen oppi nord å dra til :( Om de kommer fler gang til Norge… Kom til ALTA, og de har sikkert ikke vært så langt nord så det blir sikkert i tillegg veldig spesielt for dem . ^^ Det vil gjøre meg så sjukt glad!

 • MsJoplin sier:

  Hehe, jeg skal notere meg Alta :))


Legg igjen en kommentar

Valgfritt