CONSTANT VIGILANCE!

Klippet Emma Watson håret for Salander-rollen?

Ryktene går på utenlandske nettsider om dagen. Suksessen til filmatiseringene av de populære Stieg Larsson-bøkene, har ført til at også amerikanerne vil ha en del av kaka. Naturlig nok kan ikke amerikanere tvinges til å lese teksting på film, og dermed må det spilles inn en Hollywood-versjon.

Rollen som Lisbeth Salander har vært vanskelig å fylle, ikke minst fordi Noomi Rapace gjorde en helt unik, fantastisk bra jobb med rollen. Det har gått rykter om flere skuespillere som har forsøkt seg på audition, men så langt har ingen klart å kapre drømmerollen, som sies å være den mest attraktive siden Tatt av vinden.

Og nå sier altså blant annet Contact Music, at grunnen til at Emma Watson snauet av seg håret, er fordi hun vil ligne mer på Lisbeth Salander, og dermed kanskje ha en mulighet for å bli USAs svar på Noomi Rapace.

Synes dere Emma Watson ville ha gjort en god jobb som Lisbeth Salander?

Vi presiserer at dette kun er et rykte!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Kristin sier:

    Jeg sier nei … nei, nei, nei. Emma Watson er alt for sukkersøt & feminin! For øvrig enig i at Noomi Rapace gjorde en enorm insats i de svenske filmene, den blir veldig vanskelig å toppe.

  • Anonym sier:

    Uansett hvor mye jeg elsker Emma hadde ikke dette funket. Dessverre!

  • Annette Hagen sier:

    tviler på det, men hadde vært kult å se hvordan det hadde gått, Emma er en veldig talentfull skuespiller så uansett hvilket tilbud hun hadde fått hadde hun gjort det med glans! men tviler nok på at hun har blitt tilbudt denne rollen jeg, er nok bare tilfeldighet! dere må huske på at Emma studerer nå så jeg tror ikke hun vil spille i noen filmer i nærmeste framtid!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt