Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Nye bilder fra ‘DH’, delingen av filmene avslørt

Hver eneste nyhet fra den kommende filmen er kjærkommen, og denne gangen er det Entertainment Weekly som har flere sider med intervju og bilder. Selv om skuespillerne synes det er trist og vemodig at eventyret nå er over, gir de også uttrykk for en liten lettelse også. Rupert Grint sier i intervjuet at ti år i grunnen er lenge nok:

‘Jeg tror jeg er rede til å gå videre nå. Denne filmen kommer til å bli en fantastisk avslutning på hele æraen, og det kommer selvfølgelig til å bli trist fordi alle vennene mine er jo her, men ti år er nok’.

Bildene dere kan nyte synet av, er blant annet Harry og Hagrid i den flyvende motorsykkelen, Harry og Hermione i en snødekket skog, og en rekke portrettbilder. Det er i alt 22 bilder, som kan sees her.

Vi gjør oppmerksom på at artikkelen vi linker til i tillegg avslører hvor splittingen mellom Deathly Hallows I og II blir foretatt, så klikk dere videre på eget ansvar!

Takk til TLC og Rune for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt