This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Noen – redd Dan fra en enslig tilværelse!

I OUT Magazine forteller Daniel Radcliffe at han nå er singel, etter å ha hatt en kjæreste i tre år. Han er absolutt ikke vant til å være singel og gå på date, og synes det er vanskelig å finne noen damer utenfor jobben.

VG har også skrevet om saken:

- Det er første gang jeg går på stevnemøter, for alle jentene jeg har vært sammen med tidligere har jeg møtt gjennom jobben. Så vi har først blitt veldig godt kjent på jobb, og så har vi bare blitt sammen, sier Radcliffe.

[...]

- Det er ikke det at jeg ikke snakker. Men jeg har en helt absurd angst for pinlige stillheter og pauser og sånne ting. Jeg tror alle er bekymret for det. Men jeg snakker mye, kanskje litt for mye egentlig. Det kan nok bli litt kjedelig. Jeg prøver bare å få jentene til å le, jeg er faktisk ganske god på det, sier Radcliffe.

Så nå har dere sjansen, jenter! Redd Dan Radcliffe fra evig singelhet!

Som en liten morsomhet til slutt, forteller Dan til OUT Magazine at han har beholdt tre par briller fra Harry Potter-filmene, to par fra den siste filmen, og ett par fra den første – som nå er veeeldig trange på hodet hans.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt