CONSTANT VIGILANCE!

Får vi endelig høre mer av John Williams i HP-filmene!?

Hopper hjertet ditt over et slag og du smiler bredt hver gang du hører Harry Potter-melodien Hedwigs Theme? Da er nok dette det beste ryktet du har hørt på en stund…

Ifølge Mugglenet.com har den brasilianske nettsiden Potterish fått bekreftet fra Warner Brothers i Brasil at hjernen bak Hedwigs Theme, John Williams, for tiden jobber med å komponere musikken til siste del av Deathly Hallows!

Undertegnede kan selv ikke se navnet «John Williams» nevnt i den brasilianske artikkelen, men velger foreløpig å stole på at Mugglenet har gode nok portugisisk-talende kontakter til å kunne formidle dette fantastiske ryktet korrekt. Mugglenet forteller også at de jobber med å få bekreftet dette fra sine egne WB-kontakter.

Som nevnt før er dette altså bare et rykte, men det er jo lov å håpe! :)

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt