It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Scener kuttet fra DH: «For blodige»

Skuespiller og regissør Nick Moran, som spiller snatcheren Scabior i Deathly Hallows I og II, har uttalt følgende:

Scenene jeg spilte i var veldig, veldig uhyggelige, veldig, veldig uhyggelige, men da jeg skulle se gjennom dem, var noen av de verste delene kuttet vekk, så jeg spurte produsent David Heyman ‘å, nei, hvorfor er det borte?’. Han svarte at det visstnok var som å se på «Saw«.

Nick har gledet seg over å være med i den siste Harry Potter-filmen, men forteller intet mer enn at han er den nye skurken. Han forteller videre at alle skuespillerne fikk utdelt manus med unikt vannmerke på, slik at dersom de mistet det, vet alle hvem det er som tabbet seg ut. Hele produksjonen anses nemlig som strengt hemmelig.

Usikker på hvem Scabior er i bøkene? Les deg opp om rollefiguren her.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt