Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Daniel, Rupert og Emma med på leseaksjon for amerikanske bibliotek

Snitchseeker forteller at Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint nå er med i aksjonen READ, startet av American Library Association (ALA). Her lar de seg avbilde på plakater med sine yndlingsbøker, i håp om å få flere ungdommer til å lese, og samtidig få penger til prosjektet.

Større utgave av plakatene kan beskues hos Snitchseeker.com.

Daniel Radcliffe holder boken Mesteren og Margarita, Rupert Grint holder Den mekaniske appelsin og Emma Watson holder Romeo og Julie. Plakatene kan bestilles allerede nå (i et sett med alle tre), frem til 15. oktober. Etter det kan plakatene bestilles hver for seg (men da kan en eller flere allerede være utsolgt). De kommer for salg 18. oktober og vil enkeltvis koste $16 (ca 97 kroner).

Alan Rickman (Severus Snape) er også med på aksjonen, og på plakaten holder han The Catcher in the Rye – Redderen i rugen.

ALA holder for øyeblikket en konkurranse på Facebook-siden sin, hvor man kan vinne plakatene!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • snapefan sier:

    Kult at Daniel har Mesteren og Margarita som ynglingsbok :) akkurat nå ser jeg tvserien, synes det er ekstremt bra. Planer om å få lest boka også, vet om MANGE andre som synes det er det beste de noen sinne har lest :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt