Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Deathly Hallows I kun i 2D

Warner Bros har offentliggjort en uttalelse hvor de avslører at de nå har tatt avgjørelsen om å gi ut Harry Potter and the Deathly Hallows, del I i 2D (både i vanlige og IMAX-kinoer), siden de ikke vil rekke å få ferdig en fullstendig 3D-versjon av filmen innen lanseringsdatoen:

Til tross for alles innsats, har vi ikke lykkes med å gjøre om filmen i dets helhet, og i best mulig kvalitet. Vi ønsker ikke å skuffe fans som lenge har ventet på avslutningen av denne utrolige reisen, og derfor gir vi fortsatt ut filmen 19. november 2010, som planlagt. Vi, sammen med våre filmskapere, tror at dette er den beste veien å gå for å sikre at vårt publikum får den komplette Harry Potter-opplevelsen.

Produsent David Heyman sier: «I 10 år har vi jobbet sammen med Alan Horn og filmstudioet, hvis prioritet alltid har vært å bevare integriteten i Jo Rowlings bøker underveis i omgjøringen av bøkene til filmer, og denne avgjørelsen reflekterer defor denne forpliktelsen.»

Regissør David Yates fortsetter: «Denne avgjørelsen, som vi står fullstendig bak, understreker det faktum at Warner Bros. alltid setter kvaliteten i forsetet.»

Warner Bros. avslutter med å bekrefte at de, 15. juli 2011, som planlagt vil levere den aller siste Harry Potter-filmen i både 2D og 3D-format, på vanlige og IMAX-kinoer.

Takk for tipset, Mona!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Rune sier:

  Bra at man prioriterer kvalitet og premieredato foran en halvferdig 3D effekt.

 • Inger sier:

  Hadde ikke lyst til å se den i 3D på premieren uansett, men er uendelig skuffet over at jeg nå ikke får sett første del i 3D i det hele tatt! :(

 • snapefan sier:

  Personlig skjønner jeg ikke vitsen med 3D, slik den er i dag. Blir bare svimmel av å se det. Superglad for at første del vises i 2D :D :D

 • MsJoplin sier:

  Kan hende de fikser 3D-biten til del II har premiere, slik at kinoer med respekt for seg selv setter opp begge to etter hverandre! \o/


Legg igjen en kommentar

Valgfritt