Dumbledore's man through and through.

Billettsalget i Oslo starter 29. oktober

Oslo Kino har nå bekreftet at billettsalget til Harry Potter and the Deathly Hallows starter fredag 29. oktober. Noe tidspunkt er dessverre ikke klart, men dersom du legger til Oslo Kino på Facebook, så vil klokkeslettet bli offentliggjort her.

Vi har tidligere skrevet om billettsalg i andre byer, og den oversikten finner du her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Anonym sier:

  Vet at billettsalget i Tromsø og Alta starter den 3.november.
  Også tror jeg billettsalget i Bergen starter 7.november :)

  Ps, linken om tidligere billettsalg i andre byer virker ikke (kom bare finner ikke siden eller noe sånt)

 • Lise Berit sier:

  Linken skal være i orden nå, takk for at du sa ifra!

 • Jeanette sier:

  Noen som vet når salget starter i Stavanger??? :)

 • Voldi sier:

  Ok, nå har Oslo Kino sagt at billettene selges en gang mellom 9 og 13. Slik jeg forsto det på facebook-siden deres, vil de ikke si noe konkret klokkeslett før billettene kommer i salg, altså at du mp henge på deres facebook-side hele dagen…

 • Aravis sier:

  Får litt inntrykk av at Oslo Kino tenker at filmen selger seg selv, og at de ikke orker styret med kø utenfor kinoen. Nå har det vært et par stykker som har klagd på de på facebook, så får se om de svarer på de klagene.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt