Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Fortsatt mulighet for køligging i Oslo

Oslo Kino har følgende å melde på facebooksiden sin:

Til alle Harry Potter fans: vi holder på å få de siste detaljene på plass rundt premieren og start på billettsalget, men kan love at det blir anledning til å ligge i kø for de av dere som ønske det. Mer informasjon følger i morgen her på FB.

Jeg vil presisere at det å ligge i kø ikke nødvendigvis er ensbetydende med å få billett til midnattspremieren. Sist gang (og da regner jeg ikke med premieren på Akershus festning), var det fortsatt en stor mengde (gode) plasser igjen på Colosseum etter at køliggerne hadde kjøpt sitt.

Det er 978 plasser i Sal 1 på Colosseum. Om hver køligger får kjøpe fire billetter (det er mange som kun kjøper en eller to billetter), må det med andre ord være omtrent 244 stykker i kø for at det skal bli utsolgt.

Følg med på flere oppdateringer!

Be Sociable, Share!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt